Rólunk

26 éves vízilabdás sportolói múlttal és ipari ágazatban működő termelő cég vezetőjeként úgy érzem, hogy a PHL Optima Kft létrehozásával lehetőségem van arra, hogy a magyarországi sport egyesületeket, uszodákat a piacon lévő legkedvezőbb árakkal szolgálhassam ki az általunk kínált sporteszközökkel, felszerelésekkel. Mindezt úgy tehetem, hogy mindeközben azzal foglalkozom, ami nagyon közel áll a szívemhez és, ami fontos nekem, vagyis a sporttal. Így tényleg örömömet lelem abban, amikor egy sikeres beszerzésnél kreatívan, tevékenyen, személyesen együttműködve, tudjuk összeállítani a szükséges dolgok legoptimálisabb beszerzését.  Nagy hangsúlyt kapott termékkörünk kialakításakor, hogy vízi eszközeink (kapuk, pályaelválasztók..)

Magyarországon kerülnek legyártásra, ami egyrészről komoly tényezőként köszön vissza az átadási árak tárgyalásakor, másrészről szerettük volna, ha az állam adta lehetőségekkel élve a Társasági adóból származó pénzek minden értelemben véve Magyarországon lennének elköltve.

Állok rendelkezésére

Veres Rudolf

Webshopunk vásárlójaként a következő előnyöket élvezheted:

  • - vízilabdára specializálódott termékek széles választéka
  • - kedvező árak, folyamatos akciók
  • - egyedi igények kielégítése
  • - a panaszokat gyorsan és rugalmasan kezeljük

Ügyfélszolgálatunk bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban rendelkezésedre áll telefonon munkanapokon: 9-17-ig, vagy írj bármikor!


Telefonszámaink: +36 30/4759-184
+36 30/4848-463
E-mail címeink: veres@vizilabdasport.hu

 

 

 

Örömteli vásárlást kívánunk Neked!

 

Veres Rudolf és Hörömpő Annamária
A Vízilabdasport Webáruház tulajdonosai